Wolfteam Kurt Rehberi

25 Kasım 2012 Pazar tarihinde Unknown tarafından yazıldı.


1.Normal Kurt
Oyuna ilk başladımızda bizde olan kurtur canı 200 'dür aslına bakarsanız çoğu wolfteam kullanıcısına göre en güçsüz kurttur fakat dövme pençe gibi aksesuarlarla kurdunuzu güçlendirirseniz normal kurta çok işe yarar
2.Karekter Kurtu
Örnek Olarak Yiğit Demirin karekter kurtunu vermek istiyorum karekter kurtları oyunda karektere sahip olduğunuz zaman sadece karekterle özel kurtlardır bu kurtlar çoğu kurtu dövmesiz veya pençesiz alabilir.
En güçlü kurtlardandır diyebiliriz.Canları bazı bölümler için karekterinizin canı nekadarsa onun canıda okadardır fakat kurta vs kurt gibi yerlerde canları 200 dür 99 YP lidir +199 Yaşam Puanı verir.
3. Güçlü Kurt
Normal kurtun bir üstü olan Güçlü Kurt 260 cana sahiptir bu kurt her nekadar güçsüz gibi görüksede biçok kurta kök söktürebilir 260 canlık özelliği hariç diğer bütün özellikleri normal kurta benzer 
4.Zeki Kurt
Canı en az olan kurtur fakat bu kurta canın çokda önemi yoktur önemli olan yaşam puanıdır yaşam puanı bildiğiniz gibi kurt kükremesiyle kazanılıyor zeki kurt ölen düşmanlarına fare yoluyla saldırarak yaşam puanını çoaltır bir başka deyişlede ölen düşmanlarının kanını içer aslında ölmeyen düşmanlardada yaşam puanı yükseltilebilir ama çoğu wolfteamcı öldürdükten sonra bu işlemi yapar Zeki kurt en hızlı kurtur birkaç kurt gibi onunda duvarda asılı kalabilme yeteneği vardır yaşam puanı 299 canı 160 'dır.
5.Gardiyan Kurt
Gardiyan kurt kurtların en yavaşıdır fakat şüpesizki normal kurtların en zor ölenidir ve en güçlüsüdür gardiyan kurtun özel yeteneği savunmasıdır sağ tıklarsanız savunmasını yapar önünde çelik duvar varmış gibi sizi korur fakat canı ginede gider canı 850'dir Ypsi 99 dur gardiyan kurt yerine bazen normal kurt seçilebilir çünkü ölüm oyunu gibi oyunlarda normal kurt gardiyan kurtan hızlıdır . Gardiyan kurt hem yavaşdır hemde kurt vsler dışında canı karekter canıyla aynıdır onun için kolay ölebilir fakat gardiyan kurtla şunu belirteyim çok hızlı olmayı başarırsanız gardiyan kurtu hiçbir kurt durduramaz gardiyanın tek sorunu yavaşlıktır.
6.Deli Kurt 

Deli Kurt oyundaki tipinden dolayı deli olarak adlandırlır Deli kurt zamanı geldinde basitçe ölen bir kurtur fakat zamanı geldiğindede tambir başbelasıdır özel yeteneği attığı büyülü topla düşmanının aniden yanına gelmesidir yanına çekip hemen düşmanını yok edebilir veya etirebilir . 200 Canlıdır 49 yaşam puanına sahiptir 
Deli kurt daha çok adam oldurmek için deyilde takıma fayda olsun yani oyunu kazanalım die kullanılan bir kurtur dedimiz gibi çekme özelliği sayesinde rakip takımın oyuncusunu çeker ve sizin takımız onun işini bitirir.
Deli kurt kurta kurt vslerde bazı taktiklerle gardiyandan bile güçlü olabilir kolay ölen bir kurt olmasına rağmen.
7.Hayalet Kurt
Hayalet Kurt saldırmadan çok pusma yani sinsi atak kurtudur en önemli özelliğini adından alır Hayalet kurtu aldınızda güvenli biryerde bırakın klavyeyle hiç oynamayın hayalet kurt ortadan kaybolacaktır düşmanlarınız onu göremez bu sayede düşmanlarınızın hareketsiz bir anda karşısına çıkıp onu yok edebilirsiz hayalet kurtun saldırısı çok güçlüdür 2 dakikada bir özel karetkerin bile işini bitirebilir. 200 canlı 49 yplidir tek kötü yanı kolay ölen birkurt olmasıdır
8. Hayalet Kurt 2 

Hayalet Kurt 2 Hayalet kurt 1 gibi görünmezdir fakat o daha değişik bir görünmezliğe sahiptir durduğu yerde görünmezlik kazanamaz fakat hareket ederken çok azda olsa görünmez olur bazen rakiplerinizin dikkatsizliği sizi görmemeye neden olabilir çabuk iş bitiren bir kurtur 200 canlıdır 49 yplidir kolay ölür.
9.Çılgın Kurt

Kendini yok etmesinden dolayı Çılgın kurt ismi verilir zorladınız bir rakibiniz varsa ve onu bir türlü alamıyorsanız bu intiharsal patlama yapabilir ve o rakibinizi anında alabilir intiharsal patlaması çok ama çok güçlüdür en büyük donanımlı karekterde bile 1-2 can bırakır veyada çok büyük bir ihtimal alır Çılgın kurt patladında 4 yöne doru sıçrar bu yüzden bi patlamasında 10 kişi birden alırsınız belkide fakat patlamadan sonra kendiside ölür. Bu kurtumuzun diğer bir özelli ise çok uzaktaki düşmanına yaklaşık 4-5 metreki uzaklıktaki düşmanını basitce hedefi tutarsa alabiliceğini söyleyelim 260 canlıdır 124 ypsi vardır
10.Lusian (Kurt Avı Kurtu)
Lusian üsteki saydımız kurtlarla karşılasaydı hepsini çok rahat bir şekilde yenebilirdi diyebiliriz. Lusian Sadece Kurt Avı Modunda kullanılır özellikleri ise say say bitmez. Canı Kurt Avı C Ve D Modlarında 1000 kadar çıkabilir ypsi 399 dur bu kurt kükremesiyle bütün özelliğini kazanır kükreyince zeki kurtan bile hızlı olur ve düşmanlarını telef eder onu öldürmek kesinlikle çok zor fakat karekterli aksesuarlı kişiler için kolay lokma bile sayılabilir karekteri olmayıp aksesuarı olan kişiler onu çok zor bi şekilde yatırırlar Lusianla öldürüceğiniz insanın yanına gidip sağ tıkladınızda o meşhur hareketini yapar ve tek atar saldırısı çok kuvvetli çok hızlı canı ve hayat puanı en yüksek olan kurtlardandır. Gardiyan Kurt Vb Kurtlarla rakip olması imkansızdır Lusian Ve Diğer kurt avı kurtları sadece insanlara rakiptir.
11. Zombi Kurt

Zombi Kurt Lusianın bir alt kurtu diyebiliriz lusianın öldürdüğü insanlar zombi kurt haline girer . 300 cana sahiptir gene vurdukca can alır 399 yp si vardır bu kurtta aslında kolay die adlandırabiliriz çünkü insanların mermilerine çok dayanamazlar ölürler fakat yakın oynadıklarında karekter ekipmanları dışında nekadar karekter varsa hepsine tek atarlar.
12.Asmon

Asmon Lusiandan kat kat güçlü bir kurtur bu kurtu kullanmak için bi miktar nakit harcamanız gerekir nakitle sahip olunabilecek kurtlardandır. Canı neredeyse 1500 bulur 599 yp sahiptir kurt avındaki en güçlü kurtlardandır hem karektere hemde ekipmana sahip olanlar için bile zor bir kurtur.
13. Buz Kurt

Buzkurt Günümüz Wolfteam'da karektere sahip olmayıp fakat nakit veya kpsi olanlar alıp kullanırlar 200 Canlı 49 yplidir ölüm oyunu giriş için çok mütiş kurtlardandır özelliği buz atıp düşmanı dondurmasıdır düşmanın hızını kaybettiği için çabukcak yok edilebilir Deli kurt gibi oyunu kazandırmak için lazım olan kurtlardandır oyunda Deli Kurtla buzkurt birleştiğinde çok büyük bir ihtimal sizin takımınız kazanacaktır buzkurtun dondurması ve Deli kurtun donan düşmanı yanınıza çekmesi o düşmanı çok kötü bir halde bırakacatır. Kurt vslerde ençok kullanılan kurtur.
Özel Karekter Kurtları
Chiristopher Smith

Bu Kurtla oyunun kesinlikle şüpesiz kralısınız bu kurt kesinlikle bir harikadır buz atıp dondururken çok çabuk bir şekilde düşmanı yok edebilir saldırırkende düşmanı dondurur buzkurtla bu özellikleri aynı olsada Özel Karekter kurtu çok zor yatan cinsdendir.
Angela Mao

Bu kurtunda özellikleri chiristopher simit kurtuyla aynıdır fakat bu kurt daha hızlı koşmaktadır Chiristophere göre daha çabuk ölen bir kurtur.
Pedro Gomes 

Pedro Gomes kurtu kimilerine Göre Chiristopher smith kurtundan daha iydir fakat gerçeklere göre Daha kötüdür angelamao gibi mavi karekter özel kurtlarından çok daha fazla güçlüdür özel yeteneği ateş topu fırlatmasıdır bi süre bu düşmanı yavaşlatır fakat Chiristopher ' ki kadar etkili deyildir bu ateş topu atıldığında isabet ederse 1-2 saniye can yarabilir.
Adriano Teorino 

 Pedro Gomese göre daha güçsüzdür Pedro gomez uzun süre rakibini sersemletirken o uzun süre yakabilir saldırırken her özel karekter gibi düşmanı yavaşlatabilir Angelo Mao özel karekter kurtundan daha köütüdüronla başedemez.
2. Nesil Özel Karekterler
Reinhard Schneider

Reinhard Scheneider özel karekter kurtu düşmanı attı özel büyü diyelim hem dondurur hemde donduğu saniyeler içerisinde bütün yaşam puanını çeker binebi düşmanını güçsüz bırakıp saldırır saldırırkende dondurur ve ypyi çeker
Marien Arnault

Reinhard Scheneider özellikleri aynıdır düşmanını güçsüzleştirip saldırıkende bu özelliği geçerlidir fakat Reinhard Ondan daha hızlıdır.
Hamadah Bin Shabah

Hamadah Bin Shabah Diğer 2.Nesil Özel versiyon karekterlerinden farklı bir özelliği vardır diyer karekterler 
düşmanını güçsüzleştirip yok ederken o düşmanlarını dondurur ve attığı büyü düşmanın canını azaltır saldırırkende bu aynıdır.

Wolfteam Kurtlar Hakkında Taktikler Bilgiler
Zeki Kurt Hakkında
Zeki kurtu yok edebilen en çabuk kurt Buzkurtur nedeni hareket hızını yok etmesidir hareket hızı yok olursa zeki kurt bir hiçtir.
Hayalet Kurt 1 Hakkında
Bu Kurtu En hızlı öldüren normal kurtur yaşam puanıyla onu çokçabuk haklar
Buzkurt Hakkında
Buzkurtu Güçlü Kurt Donmasına rağmen bile rahatça alır buzkurtun zayıf noktası canı ve yaşam puanının az olmasıdır güçlü kurt bunun tam aksinedir.
Hayalet Kurt 2 Hakkında 
Bu Kurtuda Çok rahat Alabilecek kurt vahşi kurtur çabuk olduğü için uzaktan saldırıyla onu maffeder
Gardiyan Kurt Hakkında
Gardiyan kurt çok güçlübir kurt olduğu için onavur vur ölmez intiharsal patlamayla çok çabuk birşekilde gardiyan kurtu yok edebilecek kurt Vahşi Kurtur
Vahşi Kurt Hakkında
Bu Kurtu En rahat alabilecek kurt Zeki Kurtur Zeki kurt küçük boylu oldundan intiharsal patlamadan çok çabukcak kaçabilir yakın oynadı için uzaktan öldürme gücüyle rahatca başeder
Güçlü Kurt Hakkında
Güçlü kurtu rahatça alabilecek kurt Gardiyankurtur çünkü gardiyan kurtla Güçlü kurt canları ve yaşam puanlarına bağlıdır bunlarda en fazla Gardiyan Kurt Bulunduğu için gardiyan Kurt Güçlü Kurtu rahatça Alır

Bazı Wolfteam Videolu Kurt Taktikleri






Bizden Bukadar Sorularınızı Yorum Yaparak Belirtebilirsiniz.


































Etiketler: Wolfteam Wolfteam Klavuzları Wolfteam Kurt Klavuzları Wolfteam Kurt Rehberi Wolfteam Kurtlar Wolfteam Videolu Kurt Taktikleri




6 yorum:

  1. ya kurt avında kurtlar adamların yanına hızlı gidip adama bakıyor hiç bişey yapmadan öldürüyor o nasıl oluyor

    YanıtlaSil
  2. ya kurt avında kurtlar adamların yanına hızlı gidip adama bakıyor hiç bişey yapmadan öldürüyor o nasıl oluyor

    YanıtlaSil
  3. lussiandan adamın yanında durarak tek atıyor nasıl

    YanıtlaSil
  4. hayalet kurt 2 yanımızda düşman varken hayalet özelliği gidiyo uzaklaşınca geliyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geliyo derken hayalet özelliği geliyo

      Sil
  5. Wolfteam benzeri oyunlar için tıklayın: wolfteam benzeri oyunlar

    YanıtlaSil

Alexa